Yay! Jag har en raw food-blogg

En raw food-blogg alltså? Ja, maken och jag har haft på gång ett tag att göra en raw food-sida (Vi har ett antal sajter ihop. Oftast betyder det att han står för tekniken och jag står för texten.) Och så hade jag lust att kunna skriva lite fritt på sajten ibland – alltså inte bara skiva fakta utan få blomma ut lite om jag gör något raw food-experiment i köket eller så, och vara hur pratig jag vill, så där som man kan vara på en blogg men som inte passar lika bra på en faktasida.

Jag tvekade inför att ha en blogg på sajten, eftersom jag vet att jag inte kommer att ha tid att blogga så ofta. Men så bestämde jag mig för att ha en blogg i alla fall. I och med att jag är tydlig redan från början med att jag planerar att blogga ungefär en gång i månaden så ska ingen behöva bli besviken.

Välkommen hit! Det ska bli kul att skriva om raw food här på bloggen. Hoppas att du vill hänga på framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *