Rawfoodfestival på Mundekulla på midsommar

Det är rawfoodfestival på Mundekulla över midsommar (länk borttagen pga passerat event). Jag skulle gärna åka dit, men det blir nog inte så. Inte den här gången i alla fall. Det utlovas rawfoodworkshops, bufféer, dans och konserter. Eftersom jag var på Mundekulla för ett par år sedan på yoga celebration så vet jag att det är en härlig miljö att vara i, med fantastisk natur.

Ett annat tips är att fira midsommar på Ängsbacka. Där blir det massor av dans och även yoga, sång och tantra och det är säkert hur mysigt som helst. Jag kommer nog inte att åka dit heller, men lite senare i sommar ska jag ändå till Ängsbacka för att gå på yogafestivalen. Där var jag förra sommaren och det var helt fantastiskt! Yoga från tidig morgon till sen kväll om man vill. Härlig gemenskap, fantastisk vegetarisk mat med inslag av raw food. Och i cafét kunde man köpa raw food-fika.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *