Raw kanelbullecheesecake på kanelbullens dag

I dag är det kanelbullens dag, och det är klart att man ska äta en kanelbulle om man är sugen på det. Alltså verkligen sugen. Men att slentrianäta kanelbullar var och varannan dag , typ för att det blev över efter ett möte på jobbet, tycker jag personligen känns rätt onödigt.

Jag har ganska nyligen insett att jag mår bättre utan gluten, och jag har förstått att det är många andra som också gör det – utan att det behöver innebära att man är glutenintolerant. Då är raw food perfekt, eftersom det är naturligt glutenfritt.

För dig som vill ha ett raw food-alternativ till kanelbullarna snubblade jag över det här receptet hos Kung Markatta: Raw Cinnamon Bun Cheesecake. Visst låter det fantastiskt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *