Raw food på Centralbadets Ecobar

En kollega föreslog lunch på Centralbadet i Stockholm, och det visade sig vara en mycket bra idé. (Jag bor alltså i Stockholm, så det finns en risk att mina eventuella äta ute-inlägg på den här bloggen kommer att  domineras av Stockholmsställen.) Centralbadets Ecobar har en raw food-rätt på lunchmenyn varje dag, och det här var vad som bjöds den här dagen:

centralbadetlunch

Favoriten på tallriken var nog brödet. Eftersom jag inte har någon torkugn själv så brukar jag inte göra raw food-bröd hemma. Så om jag äter raw food ute ser jag alltid till att få bröd till maten om det finns.

Man kan kolla in menyn till Centralbadets Ecobar på nätet. De har flera raw food-rätter även på kvällarna, inklusive raw food-efterrätter, och jag vill definitivt äta middag där någon gång.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *