Raw food-macka från Renée Voltaire

Renée Voltaire har riktigt bra produkter tycker jag. Men tyvärr ofta dyra. Så även den här gången. Jag köpte en raw food-macka:

wpid-20150215_090429.jpg

Det är ett frökex med cashewsmör på. God! Min tanke var att det skulle vara ett bra mellanmål att ha med sig när man är på språng. Men det var det inte riktigt. För det första är kexet så smuligt att jag inte kan rekommendera att sitta och äta det på bussen. För det andra är kexet så litet att det inte räcker som mellanmål före träningen – eller egentligen någon annan gång heller om du är hungrig. Du måste komplettera ditt mellis med en frukt eller två och kanske lite nötter om du ska bli mätt.

Dessutom betalade jag 36 kronor för raw food-mackan. Det hade varit ett okej pris för att mättande mellanmål. Men för något som bara är en liten del av ett mellanmål känns det dyrt. För ett ordentligt mellanmål skulle jag behöva tre raw food-mackor – och då blir det hundra kronor för ett mellanmål.

Tanken är god, och det är ju ett gott och bra mellanmål. Dock för litet, för dyrt och för opraktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *