Raw food-detox dag 9

Den raw food jag äter här är ganska annorlunda mot den jag äter i Sverige. Hemma har jag en matberedare och gör smoothies nästan varje dag. Ibland gröna smoothies, men ännu oftare en nöt- och bärsmoothie, till exempel en blåbärssmoohie på nötter, vatten, banan och blåbär. Och så gör jag en sats nötbollar varje söndag som får fungera som mellanmål under veckan, särskilt när jag är på språng.

Men jag tror att det är bra, att tvingas tänka annorlunda än i vanliga fall. Precis som jag tror att det är bra att jag kommer ur några av mina vanliga vanor när jag är här i Valle Gran Rey, och kanske hittar en och annan ny vana som jag kan ta med mig hem i stället.

Så här har min matdag sett ut i dag:

Frukost: Liten avokadosallad (se föregående dagar). Fruktsallad på banan, apelsin, granatäpple, papaya och kokosflingor men jag tror bestämt att jag glömde ingefäran.

Lunch: raw tabouleh med guacamole (utan vitlök).

Mellanmål: banan, äpple, en halv avokado med tamari

Middag: Liten tomatsalsa (tomat, vitlök, olivolja, salt, peppar). Chiapudding med banan och choklad med gojibär på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *