Raw food detox dag 8

Jag har alltså detoxat i över en vecka nu? Vad fort det gick. I dag har jag ätit det här:

Frukost: Liten avokadosallad på avokado, tomat, saltad rödlök, olivolja, pumpakärnor, solrosfrön, salt och peppar. Fruktsallad på banan, apelsin, sharonfrukt, granatäpple, ingefära, riven kokos och hasselnötter. En sked kokosolja.

Lunch: Gårdagens morots- och mangosallad. Den är riktigt god. Ska köpa nya morötter så att jag kan göra den igen. Och så får de där mangorna som ligger i köket ta och mogna nu!

wpid-20150106_140144.jpg

Efterrätt: en banan och en näve paranötter.

Mellanmål: Några torkade fikon och aprikoser, en näve sötmandlar, ett äpple. Det är mellanmålet var för litet. Jag hade varit och dansat, var hungrig och hade behövt äta mer.

Middag: Vitkålssalladen från häromdagen, som jag började bli lite trött på nu, men nu är den slut som tur är :-) Jag pimpade den med hasselnötter och då blev den faktiskt mycket godare. Den saknade något med lite tuggmotstånd.

Efterrätt: Raw chokladtryffel med kokos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *