Raw food-detox dag 14

I dag är det sista dagen på min raw food-detox. Det innebär att jag inte längre kommer att skriva här varje dag och berätta vad jag äter. Jag tänkte faktiskt inte heller berätta vad jag har ätit i dag, eftersom det inte är något utöver sådant som jag redan har skrivit om här de senaste två veckorna.

Jag kan inte säga att jag känner något särskilt i kroppen just nu, utom att det känns bra. Magen är snäll; jag har gott om energi och ska alldeles snart gå till gymmet och styrketräna. Det är egentligen nu experimenterandet börjar. Det är nu det kommer att visa sig vad min kropp inte gillar att jag äter, nu när den har vant sig av med allt dåligt.

Som jag har skrivit här tidigare så var det efter min raw food-detox förra året som jag insåg att jag inte mår så bra av gluten. Kanske kommer jag att göra någon ny sådan insikt den här gången. Kanske har jag redan gjort mina sådana insikter. Min plan är att fortsätta äta till största delen raw food medan jag är kvar på La Gomera – tre veckor till alltså. Men blanda upp det med sådant som jag är sugen på, och gå ut och äta på restaurang ibland – det finns suveräna restauranger här i Valle Gran Rey, och det är billigt att äta ute. (Men det där pratar jag förstås om på Gomerabloggen.)

Och så planerar jag att åtminstone försöka introducera en sak i taget. I morgon tror jag att jag kommer att fortsätta äta helt veganskt och inget gluten, men äta åtminstone en varm måltid. Därefter vill jag prova vad kroppen säger om lite ost. Och fisk. Men gluten kommer jag att fortsätta att undvika för det mesta, för det vet jag ju redan att jag reagerar mot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *