Raw food-detox dag 11

Det här är den raw food som jag har njutit av i dag:

Frukost: Liten avokadosallad plus stor fruktsallad. I fruktsalladen gillade jag särskilt kombon papaya plus mango. Yummie! Ett glas färskpressad apelsinjuice med ingefära.

wpid-20150109_110420.jpg

Lunch: gårdagens owok med broccoli. I dag piffade jag upp den med mango i stället för avokado. Dessutom färsk koriander på. Jag vet inte om det var de nya tillbehören eller om den vann på att stå och gotta till sig ett dygn i kylskåpet, men det var grymt gott i alla fall. Jag har redan köpt ny broccoli så att jag kan göra mer snart.

Mellanmål: torkade fikon, bitar av kokosnöt, gojibär, paranötter, kokosvatten.

Middag: chiapudding med choklad. Massor av granatäppelkärnor på.

Jag har märkt att det är chiapuddingen jag gör på kvällarna, när jag inte har lust att laga mat och dessutom är sugen på vad Nigella skulle kalla comfort food. Fast hon skulle antagligen inte räkna raw food dit förstås :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *