Om och kontakt

På rawfoodsidan.se hittar du information och tips om raw food. Här finns också en blogg, där jag, Jenny Forsberg, skriver om raw food. Till yrket är jag författare och språkkonsult i svenska, och jag bloggar även på Jennys författarblogg.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

För mig personligen handlar raw food inte om att gå på någon diet, utan om en möjlighet att prova nya, spännande rätter. Jag äter ofta raw food till frukost och mellanmål, men särskilt under vinterhalvåret vill jag gärna ha något varmt till lunch och middag. Raw food inspirerar mig att äta bra mat; det får mig att äta mycket grönsaker, frukt, nötter och fröer och undvika gluten och mjölkprodukter, och det mår jag bra av. Däremot tror inte jag att all mat automatiskt blir nyttigare för att den inte är upphettad.

Vill du annonsera eller sponsra ett inlägg?

Jag skriver gärna om intressanta raw food-produkter och om livsmedel som passar bra för att laga raw food. Det går också bra att annonsera med en banner på rawfoodsidan.se. Representerar du ett företag som kan vara intressant för mig och för bloggens läsare? Hör gärna av dig på jenny snabel-a iklartext punkt se för att diskutera samarbetsmöjligheter!