Fika på Sthlm Raw i Stockholm

Häromdagen var jag och fikade på Sthlm Raw i Hornstull i Stockholm. Så många raw food-kakor/tårtor och bollar att välja mellan! Vi frossade loss på en citrontårta, en med choklad och kola och en som skulle vara lakritssmak men inte smakade lakrits alls utan mest salt. Alla var tokgoda! Men lakritstårtan tycker jag, som ju är lakritsfantast, antingen skulle behöva smaka betydligt mer lakrits eller inte saluföras som lakritstårta.

Jag har fikat någon gång tidigare på Sthlm Raw, men numera har det övertagits av Unbakery. Det finns även lite mackor och lunchrätter om man inte bara vill fika. Eller så tar man bara en extra tårtbit och äter tårta till lunch, ha ha :-) Mycket gott var det i alla fall, och jag kan verkligen rekommendera fiket för dig som vill ha raw food-fika i Stockholm.

Unbakery säljer även sina bakverk på ett gäng fik och restauranger i landet. På deras webbplats finns en karta över återförsäljare. Jag kan även rekommendera att lyssna på Vegopoddens intervju med Unbakerys grundare Malin Hernström.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *