Börja dagen med en gurkmejashot

Häromdagen fick jag ett återfall till en gammal vana: att börja dagen med en shot.  Den bestod av ingefära, citron och gurkmeja. Den är stark, och i och med gurkmejan blir det faktiskt inte särskilt gott heller. Men den gör gott. Det känns så bra i magen efteråt: en skön, brännande känsla. Och så dricker jag ett glas vatten efteråt.

Annars börjar jag oftast dagen med ett glas vatten med citron i. I perioder har jag även haft i ingefära och ibland gurkmeja. Men för att slippa dricka ett helt stort glas vatten med gurkmejasmak är det inte så dumt att bara svälja den lilla shoten.

Här frångår jag faktiskt en av mina principer: att min mat (eller i det här fallet dryck) ska vara god. Livet är för kort för att tvinga i sig äckliga saker bara för att de är nyttiga. Om du håller med om det kan du strunta i det här inlägget och i stället välja den här goda shoten med ingefära, citron och agavesirap.

20160524_075800.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *