Avokado och surkål – och så levde de lyckliga i alla sina dagar

Avokado och surkål. Kan vi prata om det? Så sjukt god kombo! Hur kan inte alla äta det hela tiden?

Jag har inget recept att dela med mig av eller så, jag skar en avokado i bitar, hällde på en skvätt tamari, strödde över lite pumpakärnor och la en hög med surkål bredvid. Mellan den lena, mastiga avokadon och den syrliga, krispiga surkålen uppstod stjärnsprakande kärlek vid första ögonkastet och de kommer nu att leva lyckliga i alla sina dagar.

Kanske har det här något att göra med att jag är på La Gomera igen, och att den närodlade avokadon jag köper här är fantastisk även utan surkålen. Men i alla fall: mums!

Det här var mitt mellanmål i dag, men jag sitter redan och funderar på om jag kan äta det till middag också. Kanske med gröna blad och lite annat så att det blir en ordentlig sallad. 

 

En reaktion på ”Avokado och surkål – och så levde de lyckliga i alla sina dagar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *